Loading...
Cases 2017-05-24T14:16:06+00:00

Supermarkedgiganten Coop har af flere omgange konsulteret FP Consultants for at hente den fornødne ekspertise til at etablere forskellige finansielle processer.

“FP Consultants har leveret en sublim konsulentservice – vi kan kun anbefale FP Consultants.”

Opgave 1
Afstemning af skattekontoen og etablering af proces for fremtidig afstemning og styring af området i forbindelse med overgang til SAP.

Resultat: Kontoen afstemmes nu løbende, og der er derfor væsentligt mindre tidsforbrug, da alle udfordringer løbende konstateres og aktion kan tages.

Opgave 2
Gennemgang og afstemning af anden gæld, herunder drøftelser med revisionen vedrørende stikprøver m.v.

Resultat: Der er nu etableret en proces for styring og afstemning af området fremover. Desuden er der afgivet diverse forslag til forbedringer.

Opgave 3
Opgørelse og afstemning af told og afgifter samt etablering af proces for fremtidig afstemning og styring/administration af området i forbindelse med overgang til SAP.

Resultat: Områderne har i de senere år ikke været korrekt afstemt, hvilket der er rettet op på nu. Kontoen afstemmes nu løbende, og der er derfor et væsentligt mindre tidsforbrug, da alle udfordringer løbende konstateres og aktion kan tages.

Konsulentopgave hos E.ON Danmark A/S perioden 2014-2016

I forbindelse med implementering af AX system hos E.ON, har vores konsulent været med til en succesfyldt AX2012 implementering.

Opgaver ved implementering af MS Dynamics AX 2012 og dataanalyse i forbindelse med integration af billingsystems, CRM m.v.

I projektet har vores konsulent løst forskellige regnskabsopgaver herunder daglig bogføring, afstemning, rapportering mm. til kundens  tilfredshed.

Konsulenten er efterfølgende blevet fastansat hos E.ON Danmark A/S

“FP Consultants har leveret en udmærket konsulentservice, og vi kan anbefale FP Consultants.”

LAD OS ARBEJDE SAMMEN

Vi leverer topprofessionelle løsninger til store virksomheder i ind- og udland og giver vores kunder de bedst mulige forudsætninger for at opnå succes.

KONTAKT OS